Natječaj za buduće studente – JESENSKI ROK

Poštovani kandidati

Natječaj za popunjavanje slobodnih mjesta na studiju “Mediteranske poljoprivrede” će biti otvoren za maturante (upisi preko središnjeg prijavnog ureda, 10 slobodnih mjesta) i za kandidate koji su srednjoškolsko obrazovanje završili prije uvođenja državne mature (2 slobodna mjesta).

Termin provođenja prijemnog ispita za kandidate koji su srednjoškolsko obrazovanje završili prije uvođenja državne mature je 9.9.2020. godine u 10 sati na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Potrebna dokumentacija za pristup prijemnom ispitu za upis na studiju Mediteranske poljoprivrede:

  • original svjedodžbe (ili ovjerenu kopiju) sva četiri razreda srednje škole.
  • presliku važeće osobne iskaznice ili putovnicu (ne treba je ovjeravati) uz predočenje izvornika (originala).

Zainteresirani kandidati mogu predati potrebnu dokumentaciju u Rektorat Sveučilišta u Splitu, Poljička cesta 35, 2. kat, soba 302, 4. rujna u vremenu od 10:00 do 14:00 sati ili putem maila na mirna.kovacic@unist.hr (u slučaju slanja mailom kod pristupanja na razredbeni ispit potrebno donijeti originalne dokumente).

Ostale važne informacije.

Upisi pristupnika koji ostvare pravo upisa obavljati će se u Rektoratu Sveučilišta u Splitu, Poljička cesta 35, treći kat, soba 302, 22. rujna 2020. godine od 10:00 do 13:00 sati.

Ostale informacije ćete dobiti na licu mjesta ili pošaljite upit na mirna.kovacic@unist.hr ili telefonski na 021/558-214.