OBAVIJEST O PRIJAVI, VREMENU I MJESTU ODRŽAVANJA RAZREDBENOG ISPITA ZA UPIS NA PREDDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ MEDITERANSKA POLJOPRIVREDA SVEUČILIŠTA U SPLITU ZA PRISTUPNIKE KOJI SU MATURIRALI PRIJE UVOĐENJA DRŽAVNE MATURE

Prijave za razredbeni ispit u jesenskom roku za pristupnike koji su maturirali prije uvođenja državne mature primat će se isključivo poštom dostavljene na adresu Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split (s naznakom Prijava za razredbeni ispit-studij Mediteranska poljoprivreda), od 31. 08. do 10. 09. 2021. godine.

Razredbeni ispit za upis na preddiplomski sveučilišni studij Mediteranska poljoprivreda Sveučilišta u Splitu za pristupnike koji su maturirali prije uvođenja državne mature održat će se 15. rujna 2021. godine (srijeda) na adresi Sveučilište u Splitu, Poljana kraljice Jelene 1 (Peristil), velika predavaonica 3. kat, s početkom u 9:00 sati.

Molimo pristupnike da obvezno ponesu osobnu iskaznicu (ili drugi identifikacijski dokument), kemijsku olovku i zaštitnu masku za lice.