Obavijest o prijavi, vremenu i mjestu održavanja razredbenog ispita za upis na preddiplomski sveučilišni studij Mediteranska poljoprivreda Sveučilišta u splitu za pristupnike koji su maturirali prije uvođenja državne mature

Prijave za razredbeni ispit u jesenskom roku za pristupnike koji su maturirali prije uvođenja državne mature primat će se isključivo poštom dostavljene na adresu Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split (s naznakom Prijava za razredbeni ispit-studij Mediteranska poljoprivreda), od 01. 09. do 15. 09. 2022. godine.

Razredbeni ispit za upis na preddiplomski sveučilišni studij Mediteranska poljoprivreda Sveučilišta u Splitu za pristupnike koji su maturirali prije uvođenja državne mature održat će se 20. rujna 2022. godine (utorak) na adresi Sveučilište u Splitu, Poljana kraljice Jelene 1 (Peristil), velika predavaonica 3. kat, s početkom u 9:00 sati. Molimo pristupnike da obvezno ponesu osobnu iskaznicu (ili drugi identifikacijski dokument) i kemijsku olovku.